Marathon-Nieuwsbrief #6


Het laatste Marathon-nieuws lees je in de meest recente Marathon-Nieuwsbrief en hieronder:

 

Marathonavond in Tilburg

Aanstaande zaterdag 4 maart is het weer een echte marathonavond in Tilburg. We beginnen met de jeugd, daarna onze Regiotoppers en wij eindigen deze avond met een Recreantenmarathon. Ook zal deze avond het eindklassement voor de Regiocompetitie en de Banencompetitie Eindhoven /Geleen / Tilburg worden opgemaakt.

Een perfect moment dus om nog wat punten te halen en te stijgen in het klassement. Bovendien een mooie en sportieve manier om dit marathonseizoen af te sluiten. Ook voor de recreanten nog een uitgelezen kans om het resultaat van de wekelijkse trainingen om te zetten in een mooie marathonuitslag. Dus schrijf je nog in voor deze marathon. Hou voor het juiste tijdschema de website in de gaten.

 

Seizoensevaluatie

Na de laatste marathon evalueren wij als GTC Marathon het afgelopen seizoen. Dit is belangrijk en geeft ons een goed beeld waar wij nog wat kunnen verbeteren. Wij organiseren de marathons voor jullie en daarom vragen wij nu ook jullie mening. Hoe denken jullie over de opzet van deze competitie, het aantal wedstrijden en bijvoorbeeld ook de doorstroomwedstrijden van de C-rijders. Moeten wij de competitie aanpassen aan de Landelijke marathons van de Regio op competitie etc etc.

Geef je mening en feedback en mail deze naar secretaris-GTC-marathon@knsbzuid.nl. Wij gaan hiermee aan de slag en koppelen dit aan jullie terug voor het begin van het nieuwe seizoen.

 

Marathonfietstocht

Ook dit jaar zal er weer een fietstocht georganiseerd worden voor al onze schaatsvrienden. Zodra wij hier iets meer over weten, zullen jullie via een nieuwsbrief en de website geïnformeerd worden.

 

De Marathon-Nieuwsbrief informeert je over actuele ontwikkelingen in het marathonschaatsen in het Gewest Noord-Brabant / Limburg / Zeeland. Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig, zodra er nieuws is. Aanmelden kan via secretaris-GTC- marathon@knsbzuid.nl.