Podiumfoto’s: Gewestelijk Kampioenschap Pupillen en Junioren C


Link: Podiumfoto’s op flickr.com

Aanstaande zaterdag 16 december gaan de Pupillen en Junioren C uit ons gewest de strijd met elkaar aan om te bepalen wie zich een jaar lang gewestelijk kampioen mag noemen. Locatie is de Ireen Wust ijsbaan in Tilburg. Gestreden wordt in 4 leeftijdsgroepen: de Pupillen D, E en F, de Pupillen B en C, de Pupillen A en de Junioren C. En voor de prijzen wordt er uiteraard onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes.

Ook wedstrijdrijd(st)ers uit ons gewest met een andere nationaliteit dan de Nederlandse kunnen deelnemen en strijden voor de prijzen. Met uitzondering van rijd(st)ers met de Belgische nationaliteit. Omdat zij later dit jaar hun eigen Belgisch en Vlaams kampioenschap hebben, mogen ze nu wel deelnemen maar rijden zij buiten mededinging voor de prijzen.

Voor de Junioren C staat er nog meer op het spel: de eerste twee rijd(st)ers plaatsen zich rechtstreeks voor de regioselectiewedstrijd voor het NK later dit seizoen in Breda. Op het moment van schrijven hebben zich al veel toppers aangemeld, maar er kunnen er altijd nog wel een aantal bij. Voor de rijd(st)ers: meld je nog tijdig aan en zorg dat we jou aan het eind van de avond op dat podium zien. Voor de supporters: op uw post, het belooft een prachtige strijd te worden.

Voor deze kampioenschappen geldt geen bijschrijvingsregeling: incidentele deelname is niet mogelijk. Indien een rijder(ster) een basis-, duo-, trio-, selectie-, of flexabonnement met wedstrijd-abonnement of een wedstrijdabonnement heeft afgenomen kan zonder kosten deelgenomen worden aan het GK. Een trainingsabonnement geeft géén recht op deelname aan het GK, zie het Regelement Gewestelijke Kampioenschappen Langebaan voor de details.