Baancommissie Breda


Hieronder links naar de belangrijkste informatie rondom het schaatsen in Breda.

Laatste Nieuws

Versterking gezocht

De Baancommissie Breda is op zoek naar personen die Vantage of de Elektronische Tijdwaarneming bij wedstrijden willen doen. Door ons team te vergroten kunnen we de lasten verdelen onder de verenigingen, en blijft het ook in de toekomst mogelijk om wedstrijden te organiseren. In 1 of 2 avondsessies kunnen de huidige beheerders je alle kneepjes van het vak leren. Heb je interesse, stuur een mailtje naar secretariaat@bijf.nl.

Gebruik kleedkamers

Elke oneven week is er een gecombineerd gebruik van de kleedkamers met de ijshockey. In overleg met de ijsbaan en de ijshockey kan er gebruik gemaakt worden van kleedkamers 3 en 4 (de oude dameskleedkamers) en kleedkamer 6 (de grote nieuwe kleedkamer op de kop van de ijsbaan).

Wedstrijden in Breda

Op deze website kan men inschrijven via de Wedstrijdkalender voor de wedstrijden.

Tijdens de wedstrijden zal met ingang van dit seizoen (2022-2023) gebruik worden gemaakt van de Sportity-App. Deze is op veel ijsbanen al in actief gebruik en gratis te downloaden.

Voor het inzien van de lotingen, tijdschema’s, etc, kies je als password BAAN-BREDA. Let op de hoofdlettergevoeligheid.

Archief

Voor het archief van alle wedstrijden en uitslagen van 2001 t/m 2023, zie het Archief-Breda.

Belangrijke info

Proefles

Het is mogelijk om in Breda een (aantal) proeflessen af te nemen. Je kunt deze proeflessen zelf aanvragen, je hebt wel akkoord nodig van de club en trainer waarbij je de proefles afneemt. Volg de link naar dit formulier om de proefles aan te vragen.

Contact

Omdat er wijzigingen zijn in de bezetting van het wedstrijdsecretariaat is er vanaf heden een nieuw e-mailadres beschikbaar om vragen over wedstrijden te stellen. Het nieuwe adres is langebaan@bijf.nl en wordt beheerd door de baansysteembeheerders die o.a. de wedstrijden aanmaken, aanpassen en tijdens de wedstrijdavond beheren.