Baancommissie Tilburg


Hieronder links naar de belangrijkste informatie rondom het schaatsen in Tilburg.

Laatste Nieuws

Wedstrijden

Op deze website kan men inschrijven via de Wedstrijdkalender voor de wedstrijden.

Op de woensdag vóór het wedstrijdweekend om 18:00 uur is er een “tussentijdse sluiting” van de inschrijving, waarin de definitieve maximale deelnemersaantallen worden vastgelegd. Alle rijders met een TB-wedstrijd- of selectie-abonnement, dienen zich vóór de woensdag 18:00 uur voor het wedstrijdweekend ingeschreven te hebben.

Voor Gastrijders en of Daglicentierijders is er een maximaal deelnemersaantal ingesteld. Mogelijk wordt dit na de woensdag 18:00 uur bijgesteld, afhankelijk van het aantal deelnemende abonnementhouders.

Na de woensdagavond kan alleen nog ingeschreven worden voor de openstaande restplaatsen in geval van niet gehaalde maximale deelnemersaantallen. Of als er een afmelding heeft plaatsgevonden, dan is inschrijving direct weer mogelijk.

De definitieve sluiting van inschrijving en uiterlijke afmeldtijdstip is op de wedstrijddag om 15:00 uur. Afmelden voor wedstrijden kan alléén via de KNSB-mail. Lukt dit niet, dan tot op de wedstrijddag 15:00 uur via wedstrijd.baancie.tilburg@gmail.com.

Belangrijke info

Contact

De organisatie van de gewestelijke langebaanwedstrijden op de Ireen Wüst ijsbaan vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van de Baancommissie Tilburg. Een Baancommissie is een commissie van de Gewestelijke Technische Commissie Langebaan/Kortebaan. Deze GTC is op haar beurt een commissie van de KNSB Noord-Brabant / Limburg / Zeeland en verantwoordelijk voor alle disciplines van het langebaan/kortebaanschaatsen (100 t/m 10.000m). De organisatie van de marathonwedstrijden is de verantwoordelijkheid van de GTC Marathon.

Tijdens de activiteiten zal één van de leden van de Baancommissie (of een vertegenwoordiger daarvan) aanspreekbaar zijn en indien nodig beslissingen nemen. Opmerkingen, klachten en suggesties kunnen mondeling maar liefst schriftelijk bij de Baancommissie-leden worden ingediend en zullen binnen de Baancommissie besproken worden.

Fotoalbums

=== Menu ===