Vier-Banen-Competitie


De KNSB-Gewesten Brabant, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland organiseren samen een spannende 4-banen-competitie!

Deze competitie is speciaal voor wedstrijdrijders in de categorie Pup A, Jun C en Jun B met een baankaart / wedstrijdabonnement van Den Haag, Breda, Tilburg, Eindhoven of Geleen. Deelname is gratis. Het is een mooie manier om je te meten met andere rijders uit jouw categorie tijdens 4 wedstrijdavonden op 4 banen in Zuid-Holland en Brabant. 

Iedere avond rijd je bepaalde afstanden, en het puntenklassement wordt bepaald op basis van het klassement over die afstanden op die avond per categorie en geslacht. Bij het bepalen van de einduitslag tellen de beste 3 van 4 wedstrijden. Dus heb je een keer een slechte avond of kun je een keer niet, dan maak je nog steeds kans op de overwinning! 

Meedoen

Uitgangspunt voor deelname is dat je minstens 3 van de 4 wedstrijden meedoet. De aanmeldingsdeadline van 27 oktober is verstreken en we hebben meer dan 80 aanmeldingen gekregen! We zijn heel blij met deze aantallen, maar hebben helaas niet voldoende ijstijd om iedereen te kunnen laten rijden. We hebben na overleg het aantal plaatsen kunnen uitbreiden van 40 naar ong. 60 rijders. Op basis van een redelijke verdeling over de banen en categorieen en op volgorde van inschrijfdatum zullen we een selectie maken. Nadere informatie over deelname en inschrijven via vantage wordt zo snel mogelijk verstuurd.

Wedstrijdschema

  • 12 nov: Breda (17:30)
  • 10 dec: Eindhoven (18:15) 
  • 21 jan: Den Haag (17:30)
  • 25 feb: Tilburg (18:15) (finale met prijsuitreiking)

Eindklassement na 4 wedstrijden

Dit is de uitslag na 4 wedstrijden

.

Tussenstand na 3 wedstrijden

Na 3 wedstrijden is de tussenstand hier te vinden. De uitslag wordt uiteindelijk bepaald op de 3 beste scores van de 4 wedstrijden.

Tussenstand na 2 wedstrijden

Na de wedstrijd op 12 november in Breda en 10 December in Eindhoven is de tussenstand hier te vinden.

Mogelijke afstanden per categorie: (precieze indeling wordt later bepaald)

  • Pup A: 100-300-500-700-1000
  • Jun C: 100-300-500-700-1000-1500
  • Jun B: 100-300-500-1000-1500-3000

Afmelden voor de inschrijving of eventuele vragen via Martijn Willemsen (voorzitter GTC LB KNSBzuid) vz.gtclangebaan@knsbzuid.nl.