30 november: GK Marathon voor alle categorieën in Breda


De start, na 100 meter wordt de wedstrijd in gang geschoten, het aantal ronden staat op het bord, pff zo veel? Tijdens de wedstrijd is het weer volle bak of uitglijdend. Met nog een paar ronden te gaan, kijken waar zitten de concurrenten. Nu inzakken, druk zoeken, en volle bak langs de binnen boarding op naar het laatste rechte eind en dan……….. De handen omhoog.

Gewestelijk Kampioen Marathon!!

Komende zaterdag is op de kunstijsbaan in Breda het GK Marathon. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Afhalen van de beennummers voor de pupillen en junioren is vanaf 17:30 uur. Voor de Dames, Neo/Senioren en Masters die nog geen beennummer of transponder hebben, deze kunnen vanaf 19:00 uur gehuurd worden in het Wakske.

Inschrijven kan nog steeds via inschrijven.schaatsen.nl.

In de laatste Marathon-nieuwsbrief is het aangepaste tijdschema te vinden (in PDF). Kom op tijd, het schema is een indicatie.

De Gewestelijk Kampioen vanaf Pupillen B t/m Junioren A is direct geplaatst voor het NK-jeugdmarathon in Hoorn. Voor de overige drie plekken wordt nog volop gestreden bij de verschillende selectiewedstrijden.