Opleiding Schaatsleider-2 in zomermaanden in Tilburg


In samenwerking met IJsclub Tilburg biedt de KNSB in de zomermaanden de opleiding tot Schaatsleider niveau 2 Langebaan aan in Tilburg. Een goede mogelijkheid voor aanstormend trainerstalent om meer kennis op te doen over de schaatstechniek en het geven van lessen/trainingen.

Op dinsdag 28 mei starten de bijeenkomsten, waarbij we gebruik kunnen maken van het zomerijs in Tilburg. Omdat we in de zomer al beginnen, ben je begin december klaar met de opleiding en kun je alle opgedane kennis direct toepassen in jouw trainingen.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de data van alle bijeenkomsten of ben je nieuwsgierig naar de inhoud en opzet van de SL-2 opleiding? Kijk dan op KNSB.nl voor meer informatie.

Aanmelden
De aanmelding voor de opleiding verloopt via IJsclub Tilburg. Wil je meedoen? Vul dan dit formulier in.