Aanpassingen wedstrijdkalender Tilburg


De aangescherpte corona-maatregelen van de overheid raken ook ons wedstrijdprogramma doordat drie wedstrijden niet op het geplande tijdstip doorgang kunnen vinden. (We hebben nog geprobeerd om een van deze wedstrijden overdag te laten verrijden maar dat bleek uiteindelijk toch niet mogelijk.)

  • De marathonwedstrijd van 4 december wordt verplaatst naar 26 februari;
  • De langebaanwedstrijd van 12 december wordt verplaatst naar 19 februari;
  • Het Gewestelijk Kampioenschap voor pupillen en junioren C wordt verplaatst van 19 december naar 16 januari.

Dit betekent dat we in het weekend van 19 en 20 februari een dubbel programma hebben; onze rijders kunnen als ze willen een soort van vierkamp rijden. Tevens vindt op deze avonden het Belgisch Kampioenschap allround plaats.

Al met al genoeg om naar uit te kijken. Hopelijk kan het straks wel allemaal doorgaan.