Gewestelijk Kampioenschap Marathon voor Jeugd


Doe mee! Op zaterdag 11 december zal in Breda het GK Marathon voor Jeugd verreden worden. Tussen 13:30 en 15:30 uur zullen de verschillende categorieën strijden om de podiumplekken.

Met dank aan de ijsbaan in Breda kunnen deze wedstrijden toch doorgaan, ondanks de huidige corona-maatregelen.

De inschrijving staat open voor Pupillen A t/m F en Junioren B en C. De wedstrijd staat ook open voor rijders met een KBT-licentie. Kijk wel even op Mijn KNSB of je het vinkje voor Marathon hebt aangevinkt.

Naast de titel en de eer van het winnen van het Gewestelijk Kampioenschap zijn er ook startplaatsen te verdienen voor de landelijke wedstrijden. Zo plaatsen de winnaars bij de Pupillen A en B zich direct voor de Landelijke Finale voor Pupillen en plaatsen de winnaars bij de Junioren B en C zich voor hun NK Marathon.

Publiek is niet toegestaan. Er geldt dat één ouder per gezin mee mag als begeleider en verzorger. Voor meer informatie hierover, zie knsb.nl/corona.