Marathon: Brabant Cup


Ireen Wust IJsbaan, Tilburg

Op zaterdagavond 27 november vindt de Club-assistent Marathon plaats op onze ijsbaan! Dit jaar wordt in Tilburg de 6e wedstrijd van in totaal 14 wedstrijden geschaatst. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden elke week om de punten voor het algemeen klassement.

Tilburg zal tevens de eerste wedstrijd zijn binnen de Brabant Cup. De andere twee marathons binnen deze Brabant Cup zijn die op 18 december in Breda en op 22 januari in Eindhoven. Deze drie marathons samen vormen voor de Topdivisie Dames en Heren de Brabant Cup.

Helaas zal de wedstrijd in Tilburg zonder publiek verreden worden vanwege de coronamaatregelen. Deze zesde etappe is wel digitaal te volgen op Schaatsen.nl/live.

Wil je ons toch ondersteunen in de organisatiekosten, koop een Ticket voor 3,00 euro op www.marathoncup.nl. Voor meer wedstrijdinformatie, zie Marathon Cup 6 – Club-assistent Marathon op Schaatsen.nl.