Ook in Tilburg gaan we weer van start!


Zondag 18 oktober kunnen de ‘langebaners’ hun eerste wedstrijdrondjes weer gaan maken. Achter de schermen (letterlijk en figuurlijk) is hard gewerkt om dit met inachtneming van alle corona-maatregelen mogelijk te maken. Omdat elke ijsbaan anders is zullen ook de corona-protocollen per baan verschillen. Zorg daarom dat u vooraf kennis neemt van het protocol van de ijsbaan waar u aan een wedstrijd gaat deelnemen. Maar ook als u toeschouwer, trainer of jurylid bent. Voor de Ireen Wust IJsbaan is het corona-protocol te vinden via wedstrijd coronaprotocol Tilburg.

Verder is het belangrijk om te weten dat startlijsten niet meer opgehangen c.q. op papier verstrekt zullen worden maar beschikbaar zullen zijn in de Sportity app (https://sportity.com/app). Het benodigde wachtwoord zal steeds vermeld worden bij de algemene info in het inschrijfsysteem. Voor de wedstrijd op 18 oktober is dit: TIL01    

Hopelijk houdt iedereen zich aan de (nu eenmaal) noodzakelijk regels en volgt de aanwijzingen op tijdens de wedstrijd dan wordt het alsnog een geweldig seizoen. Veel succes iedereen.