Toekomstige Scheidsrechters gezocht


Binnen ons Gewest ontstaat een dreigend te kort aan Gewestelijk scheidsrechters langebaan, zo zeer dat het doorgaan van Gewestelijke Kampioenschappen en regiowedstrijden op het spel staat.

Op korte termijn start de cursus Scheidsrechter regionaal/gewestelijk. Als scheidsrechter leid je zelfstandig wedstrijden op regionaal-gewestelijk niveau. Je past de regels en reglementen toe en geeft leiding aan het jurycorps. Je hebt de belangrijke taak om de wedstrijd in goede banen te leiden en alle andere juryleden goed te laten functioneren.

De cursus start in november en vindt deels online plaats. Het streven is om aan het einde van het schaatsseizoen de opleiding afgerond te hebben. Deze opleiding staat open voor iedereen met de opleiding Basis Jury en voor scheidsrechters die al Baan/Club scheidsrechter zijn. Voor deze laatste groep zal een aangepast lesprogramma gemaakt worden.

Heb je interesse of meer vragen? Meld je dan aan bij Frank Zwitser via het Contactformulier. Wacht niet lang, we starten binnenkort!