Gewestelijk Kampioenschap voor pupillen en junioren C


Komende zaterdag 4 februari wordt deze op de Ireen Wüst ijsbaan in Tilburg gereden.

Oftewel: de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor al die toekomstige toppers.

Bij de pupillen staat deze wedstrijd open voor de rijd(st)ers welke eerder dit seizoen niet hebben deelgenomen aan het gewestelijk kampioenschap van het KBT (kleine banen toernooi). Echter we hebben een (vooralsnog beperkt) aantal plekken beschikbaar voor deze groep die al eerder het KBT-kampioenschap reden. Echter zij rijden aanstaande zaterdag dan wel ‘buiten mededinging’. Dat houdt dus in dat deze rijd(st)ers gewoon kunnen deelnemen; alleen niet in aanmerking komen voor de prijzen.

Interesse? Schrijf in op de gebruikelijke manier onder categorie ‘pupillen buiten competitie’. Zoals gezegd zijn het aantal plaatsen vooralsnog beperkt.

Wellicht dat er later deze week meer plaatsen beschikbaar komen.