De ‘weken van de prijzen’ zijn begonnen


De eerste olympische medailles komen naar huis.

Maar wie nemen onze (24) gewestelijke trofeeën huiswaarts? Wordt dat Ghita of Maartje of Bregje of….? En bij jongens Casper, Rens of Laurens of…? Ofwel het Gewestelijk Kampioenschap voor Pupillen en Junioren C werpt zijn schaduw vooruit. Nog een paar dagen hebben ze om zichzelf op scherp te zetten.

Gelukkig is publiek weer welkom. Dus ouders, grootouders, vrienden, buren en scouts: Noteer zondag 13 februari in uw agenda. Dan hopen we u te zien op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg. Een veertigtal toppers hebben zich al ingeschreven; maar dat aantal moet nog aanzienlijk oplopen. Inschrijven kan tot de wedstrijddag 14:00 uur mits de maximale deelnemers nog niet bereikt zijn.

Aan spanning en strijd geen gebrek. Tot zondag.