Oudjaars-Trainingswedstrijd Tilburg gaat door voor deelnemers tot 18 jaar


Vanaf 26-12-2021 is de Ireen Wüst IJsbaan toch weer open. Op 31 december aanstaande om 8.00 ’s ochtends mogen we in Tilburg een (extra) wedstrijd organiseren inschrijving voor deze wedstrijd opent 24 december om 15.00 uur. Er is plaats voor circa 50 deelnemers en er geldt het principe van ‘vol = vol’; . Dus heb je interesse, wees er snel bij.

De inschrijving staat alleen open voor abonnementshouders. Ouders/toeschouwers mogen niet aanwezig zijn, tenzij men een jurytaak heeft (incl. veters strikken van de jongste kinderen). Heeft u interesse in een jurytaak neem dan contact op met onze jury coördinator Alexander Breij.

Voor iedereen vanaf 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht bij binnenkomst. Een coronatoegangsbewijs is alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Neem dit identiteitsbewijs dan ook altijd mee. Voor iedereen vanaf 13 jaar is het verplicht om een mondkapje te dragen in de accommodatie, ook nadat je coronatoegangsbewijs gescand is. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht op het ijs. De 1,5 meter maatregel is weer van kracht, deze regel geldt ook nadat je coronatoegangsbewijs gescand is.

De baancommissie volgt de regels, maar maakt ze niet, dus graag uw medewerking aan ons om ook wedstrijden te mogen blijven organiseren.

We kunnen 2021 al schaatsend beëindigen…