AFGELAST: 2e wedstrijd Skeelercomp. Zuid Breda


Beste skeeleraars,

In overleg met de organiserende vereniging en GTC zuid wordt op 12/13 mei besloten of de wedstrijd op 22 mei in Breda doorgang zal hebben. Dus houd deze datum nog vrij in jullie agenda en hopelijk kunnen wij na deze datum groen licht geven. Wij zijn afhankelijk van alle richtlijnen die er dan zijn, aan de hand van de richtlijnen die dan gegeven zijn wordt de uiteindelijke beslissing genomen.

Dus nog even geduld!

UPDATE 12 mei:

Bij de aangekondigde versoepelingen horen helaas nog steeds enkele spelregels.

Buitensporten: mogelijk voor alle leeftijden, in groepsverband met maximaal 30 personen, geen wedstrijden, geen publiek, en kleedkamers, douches en kantines blijven gesloten. Voor buiten sporten geldt de 1,5 meter regel na de versoepeling alleen nog voor de leeftijd van 27 jaar en ouder;

Dus helaas geldt dit dat we de wedstrijd in Breda moeten cancelen. Bij deze bedankt voor alle inzet die al was gedaan door de organiserende vereniging. Hopelijk volgend jaar betere tijden.

Voor de wedstrijden in Juni houden we jullie op de hoogte.