Vrijdag 14 februari Regiomarathon Geleen


Hou je mail goed in de gaten de komende dagen i.v.m. met de weersverwachtingen.

We zijn weer terug op de vrijdagavond. In voorgaande jaren was de marathon in Breda ook vaak op de vrijdag, alleen dan was de
start pas om 22:00 uur. Onze Limburgse Schaatsvrienden zorgen ervoor dat we op een mooie tijd kunnen starten, namelijk 20:15 uur.

Op deze hoge baan kunnen de Weissensee-gangers nog even afkicken en de rijders die er dit jaar niet bij waren kunnen nog even het gevoel krijgen van het buitenschaatsen. Deze marathon is tevens de tweede en laatste wedstrijd om de Willy Rekers-trofee. De winnaars van de verschillende categorieën worden na afloop van de wedstrijd gehuldigd in de kantine.

Tot vrijdag 14 februari op het Laco Sportcentrum aan de Kummenaedestraat in Geleen!

Landelijke Marathon Tilburg – 15 febuari

Na de inspanning van de vrijdagavond kun je op zaterdag, als je dat wilt, naar Tilburg. Om daar de wedstrijden van de Top Divisie Dames, Top Divisie Heren en de Beloften te zien. Het gaat die avond om een doorstoomwedstrijd. Een aantal van onze C-rijders is daarom uitgenodigd om te starten bij de Beloften. Deze jonge rijders kunnen jullie steun goed gebruiken. Vrijdag kun je met 25% korting kaartjes kopen / bestellen bij Ad Timmermans: € 6,00 i.p.v. € 8,00 aan de kassa.