18 januari: Regiomarathon in Eindhoven


Aanstaande zaterdag staat in Eindhoven de Regiomarathon op het programma:

Na een goed bezette marathon in Tilburg gaan we nu door naar Eindhoven, voor we de winterstop in gaan. Alleen bij de jeugddeelnemers staan nog maar twee rijders ingeschreven, 1 meisje en 1 jongen. Het is zoveel leuker als er meerdere aan de start staan, ook al kom je niet uit Eindhoven of omgeving.

Maar niet alleen bij de jeugd zijn er weinig deelnemers. Ook de Heren C, Dames en Masters laten het massaal afweten. Nog maar 15 inschrijvingen. Voor de puntjes natuurlijk ideaal zo weinig deelnemers, maar voor de organisatie niet zo prettig. Dus als je nog niets te doen hebt zaterdagavond of je wilde toch weer eens beginnen, dan is nú de kans om en een leuke wedstrijd te rijden. Ook voor de rijders die zich geplaatst hebben voor het NK in Hoorn is dit nog een mooie training. En de laatste kans om nog een marathon te rijden vóór het NK.

Daglicentie

Je mag als je een wedstrijdlicentie hebt gratis meedoen, maar het kan ook zonder. Voor iedereen die eens willen rijden, maar geen licentie heeft geldt: op een daglicentie mag je ook starten. Neem naast je schaatskleding ook een schaatshelm, handschoenen en snijvaste enkelsokjes mee. Wel even inschrijven via Schaatsen.nl.