Onze jeugd maakt zich gereed voor het GK


Op zaterdag 21 december is het weer tijd voor een van de hoogtepunten in ons schaatsseizoen: Het Gewestelijk Kampioenschap voor pupillen en dit keer ook voor de (iets oudere) junioren C. Waarbij de pupillen ingedeeld worden naar drie leeftijdscategorieën. Plaats van handeling is de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg.

Voor de podiumklanten staan maar liefst 24 bokalen gereed. Maar er staat meer op het spel. Voor de pupillen is het nagenoeg hun laatste kans om te voldoen aan de kwalificatie-eis voor deelname aan het Nationale Pupillen Toernooi in Groningen. En de junioren C vechten onderling een strijd uit wie ons Gewest mag vertegenwoordigen tijdens de regioselectiewedstrijd voor het NK junioren op 4 januari in Alkmaar.

Ouders en andere familieleden: zorg dat jullie paraat zijn. Trainers: zet snel nog even de puntjes op de i qua voorbereiding. En rijders: zorg dat je tijdig ingeschreven hebt. De inschrijving opent vrijdag 6 december om 18.00 uur en loopt in ieder geval tot woensdag 18 december 18.00 uur. Na die tijd is inschrijven alleen nog mogelijk als er resterende plaatsen zijn. Laat het daar niet op aankomen.

Iedereen heel veel succes toegewenst!