Drie kosteloze Jurycursussen Langebaan – okt/nov in Tilburg


De langebaanwedstrijden in ons Gewest kunnen niet verreden worden zonder de inzet van vele vrijwilligers, die er voor zorgen dat de wedstrijden in goede banen worden geleid. De afgelopen jaren wordt het aantal vrijwilligers dat opgeleid is als jurylid, scheidsrechter of starter snel kleiner.

Komend seizoen starten daarom in het Gewest Noord-Brabant / Limburg / Zeeland drie juryopleidingen. Door een mooie samenwerking tussen de afdeling Opleidingen van de KNSB en het Gewest is het mogelijk om deze cursussen gratis aan te bieden.

Centraal in het Gewest wordt in een aantal dagdelen de theorie behandeld. Het praktijkgedeelte vindt plaats gedurende het seizoen op de banen in ons Gewest.

Zorg ervoor dat ons Gewest niet zonder gekwalificeerde juryleden komt te zitten – overweeg ook om aan de slag te gaan als jurylid en meld je aan.

Juryleden die lid zijn van een vereniging die aangesloten is bij het Gewest kunnen in het seizoen 2019/2020 gratis één van de cursussen volgen.

  • Heb je vragen en wil je eerst meer informatie over de opleidingen, neem dan contact op met Frank Zwitser, opleider bij de KNSB, via ons contactformulier of 06-28957605.
  • Voor meer informatie inclusief inhoud, data en voorwaarden, lees de bijlage (in PDF)