Extra wedstrijd! Doe ook mee


Aanstaande zondag 28 oktober zou in Tilburg een landelijke Mass-start wedstrijd verreden worden. De KNSB heeft vandaag (donderdag) besloten dat deze wedstrijd geen doorgang vindt. Daarom is er nu ijstijd beschikbaar voor een extra langebaan-wedstrijd.
Deze extra wedstrijd vindt plaats op de Ireen Wust IJsbaan op zondag 28 oktober met aanvangstijd 18.00 uur.

DEZE WEDSTRIJD STAAT OPEN VOOR IEDEREEN MET EEN GELDIGE WEDSTRIJDLICENTIE, ONGEACHT OP WELKE BAAN IEMAND NORMALITER ACTIEF IS. DEELNAME IS DAN VERDER GRATIS. (DIT GELDT DUS OOK VOOR JEUGDIGE RIJDERS DIE IN ONS GEWEST HET KLEINE-BANEN-TOERNOOI RIJDEN.)

Ben je niet in het bezit van een geldige wedstrijdlicentie dan kun je tegen beperkte kosten ook deelnemen. Het enige wat je dan moet doen is inschrijven middels een daglicentie (kosten circa € 7,50).

De inschrijving voor deze wedstrijd geschiedt op de gebruikelijke manier via inschrijven.schaatsen.nl. De inschrijving opent vandaag (donderdag) en staat open tot zondag 16.00 uur (of tot het moment dat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.) Je kunt bij inschrijving kiezen uit de afstandscombinaties: 100-300, 500-300, 500-700, 500-1500, 3000 en 5000m.

Specifiek voor de ‘Tilburgse rijders’: wij gaan ervan uit dat deze extra wedstrijd op zondag niet leidt tot afmeldingen voor de wedstrijd op zaterdag. Afmelden voor zaterdag is niet rijden op zondag.

Pak deze kans.
Tot ziens zondag in Tilburg.