Creditregeling abonnementen door coronamaatregelen


Bericht vanuit het Gewestelijke Bestuur:

Gezien de coronamaatregelen van 25 november 2021 t/m 25 januari 2022, waardoor Langebaan- en
Marathonwedstrijden geen doorgang konden vinden, evenals de trainingen op dinsdag- en
donderdagavond en de Shorttracktrainingen op donderdagavond in Breda, zijn we van mening dat onze abonnementhouders via de verenigingen, waarvan zij lid zijn, een credit krijgen voor hetgeen geen doorgang kon vinden.

De hoogte van de credit-bedragen zijn afhankelijk van wat de abonnementhouder heeft aangeschaft via de vereniging en van de uitgevallen ijsuren per baan. Het credit-bedrag geldt alleen voor abonnementen aangeschaft voor het gehele seizoen.

Voor abonnementhouders in Tilburg slechts een zeer geringe credit vanwege het verzetten van de geplande wedstrijden naar een latere datum in het lopende seizoen. De shorttracktrainingen in Tilburg konden doorgang vinden, evenals de zaterdagtrainingen in Breda, dus geen credit voor de abonnementhouders hiervan.

Wij vertrouwen erop, dat de vereniging-penningmeesters het credit-bedrag zullen verrekenen bij hun leden, die een abonnement hebben aangeschaft.

Zie het volledige bericht in PDF