Inline-Skate-Finales in Herwijnen


Het skeelerseizoen is weer voorbij. Met toch nog vier mooie wedstrijden hebben we een mooie kleine competitie kunnen rijden. Hopelijk volgend seizoen weer 100%! Vandaag was het tijd voor de finales in Herwijnen. We reden voor het eerst ook een nieuw onderdeel: de duotijdrit. Een geslaagd onderdeel!

In de middag werd er een marathon over 30 minuten en 5 ronden gereden. De dames en de heren reden deze keer hun eigen wedstrijd. Na 30 minuten reden Niek Berden, Maud Berden en Melle Boeijen met drieën de laatste vijf ronden uit. De dames hebben samen een mooie wedstrijd gereden en gestreden. Niek was in zijn categorie beresterk. Top gedaan!

Marathon Dames

  1. Melle Boeijen
  2. Maud Berden
  3. Ella Janssen

Marathon Heren

  1. Niek Berden
  2. Bas Noorloos
  3. Jens Klootwijk

Wij zien jullie allemaal graag weer terug in het nieuwe skeelerseizoen!

Wij vonden het superleuk, hopelijk jullie ook. Tot volgend jaar!