Kort Inline-Skate-seizoen afgesloten in Zuilichem


Vandaag stond helaas de laatste wedstrijd op het programma in Zuilichem. Met wel 67 inschrijvingen voor de jeugd en 24 voor de marathon  mogen we wel over een geslaagde dag spreken. Het weer was super en met zoveel fanatieke rijders kon deze dag niet meer stuk.

Verrassing was ook dat Jordy Harink de series kwam starten. De winnaar van het NK marathon in Zandvoort.

Er waren wat haperingen in de techniek en missen wat oogjes in de jury , maar we sluiten deze dag toch met een goed gevoel af. Hopelijk zien we jullie volgend seizoen allemaal weer terug en duimen ervoor dat corona geen roet in het eten gaat gooien.

De uitslagen van de wedstrijden in Zuilichem en Venlo zijn te vinden in de Wedstrijdkalender.

En een berg aan mooi foto’s zijn te vinden op Facebook: