Uitnodiging Najaarsvergadering


Beste (ere)leden, verenigingen, trainers, scheidsrechters, juryleden, RTC en commissieleden van ons gewest,

Het winterseizoen is weer gestart! Een goed moment om even terug te kijken op de afgelopen lange warme zomer en vooruit te kijken naar de winter en het komende jaar. Traditiegetrouw doen we dit in de najaarsvergadering rond eind november. Dit keer op 21 november op de bekende locatie in Oirschot, bij De Vrijheid, Oirschotsedijk 33.

Agenda

Vanaf 19:30 uur is er koffie en thee en de mogelijkheid kennis te maken met het bestuur. Om 20:00 uur begint de vergadering. Bekijk de agenda voor deze vergadering (in PDF).

Vacatures

Graag wat puntjes van aandacht vooraf:

  • Zoals jullie weten zijn er vacatures in de verschillende geledingen van het Gewest. Dit met name voor de functies van Secretaris voor het Gewestelijk Bestuur en Voorzitter en Secretaris van de Gewestelijke Technische Commissie Langebaan. Vrijwilligers hiervoor kunnen informatie aanvragen bij ondergetekende, dan wel zich per direct aanmelden bij het bestuur.
  • Vragen voor de rondvraag graag van te voren (voor 15 november) mailen naar het bestuur, zodat wij ons kunnen voorbereiden.

Mailadressen

Heeft u geen uitnodiging per e-mail ontvangen, met bijgevoegd het verslag van de vorige bijeenkomst, geef uw (nieuwe) e-mailadres dan door aan het bestuur via ons contactformulier.

Met sportieve groet,
Carool van Kesteren
Gewestelijk voorzitter KNSB