Laatste serie Inline-Skate-Wedstrijden


Komende weken zullen na een zomerstop de laatste 3 wedstrijden in de Stehmann-competitie verreden worden.

Breda – 8 september

Op zaterdag 8 september vinden de wedstrijden voor de jeugd en senioren plaats op de wieler/skeelerbaan aan de Terheijdenseweg in Breda, naast de ijsbaan. De jeugd start om 10:00 uur met ieder 3 verschillende afstanden – een individuele sprint, een middenafstand in series en een lange afstand met iedereen tegelijk. De senioren zullen om 14:30 starten met hun marathon over circa 20 kilometer. Meer info over deze wedstrijd is te vinden op de Breda-pagina.

Puttershoek – 15 september – Finale Senioren

Een week later op zaterdag 15 september worden de wedstrijden op de 200- en 400-meterbaan in Puttershoek verreden. De senioren zullen op deze dag hun marathonfinale rijden. Voor meer info, zie de Puttershoek-pagina.

Zuilichem – 22 september – Finale Jeugd

De jeugdrijders zullen op zaterdag 22 september hun finales rijden op de piste waar de competitie eerder dit jaar ook van start ging, in Zuilichem. Let op: Deze wedstrijden beginnen om 14:00 uur in plaats van 10:00. Meer info en inschrijven.

Doe mee!

Inschrijven kan via de Kalender. Deelname staat open voor iedereen, ook zonder wedstrijdlicentie door middel van een daglicentie.