Inline-Skate-Seizoen in volle gang!


Ook in het zuiden van ons land is het Inline-Skate-Seizoen in volle gang, met inmiddels twee wedstrijden achter de rug en de eerstvolgende wedstrijd in Beek aanstaande zaterdag 19 mei.

 

Stehmann-Competitie

Op 21 april ging de Stehmann-Competitie van start met een hele mooie en drukbezochte wedstrijd op de piste in Zuilichem. Alle uitslagen zijn te vinden op deze website.

Op 28 april vond de tweede wedstrijd plaats in Stevensbeek, waar naast de baanwedstrijden voor de jeugd ook een marathon voor senioren verreden werd.

Meer informatie over de gehele competitie, afstanden, inschrijven, regels, enzovoorts is te vinden op de Wedstrijdpagina.

 

Doe mee op 19 mei in Beek

Aanstaande zaterdag zal de derde wedstrijd verreden worden op de mooie baan in het Limburgse Beek. Vanaf 10:00 rijdt de jeugd verschillende korte en lange afstanden en om 14:30 gaan de senioren van start voor hun marathon. Inschrijven en meer info via de Kalender.

 

Ook voor Senioren!

Tijdens iedere wedstrijd in de Stehmann-Competitie worden er baanwedstrijden voor de jeugd gehouden in de ochtend, plus een marathon voor senioren in de middag.

Voor senioren die een marathon te ver vinden is het echter óók mogelijk om aan de baanwedstrijden in de ochtend deel te nemen, samen met de oudste junioren.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met de wedstrijdorganisatie.