9 dec: Ploegenachtervolging in Eindhoven


De KNSB Baancommissie Eindhoven organiseert op zaterdag 9 december een Ploegenachtervolging plus Teamsprint.

Net zoals vorig seizoen zal dit een mooie wedstrijd zijn waar rijders van alle leeftijden aan mee mogen doen – zowel met als zonder wedstrijdabonnement of licentie (via een KNSB-daglicentie). Dit wil zeggen dat de wedstrijd openstaat voor teams van alle ijsbanen. De Baancommissie heeft besloten om bij uitzondering geen kosten te rekenen voor deze rijders zonder wedstrijdabonnement in Eindhoven.

Teams rijden twee maal een Ploegenachtervolging en daarna een Teamsprint. Eventueel kunnen teams bij inschrijving aangeven enkel de Ploegenachtervolging of enkel de Teamsprint te willen rijden. Meer informatie zoals het aantal ronden per categorie en de regels rondom de wedstrijden en de teamsamenstellingen zijn te vinden in deze uitnodiging (in PDF).

Formeer met je trainingsgroep dus een team van 3 of 4 schaatsers en schrijf je in via inschrijven.schaatsen.nl.