Ploegenachtervolging & Teamsprint – 18 december


De Baancommissie Eindhoven organiseert op zondag 18 december een Ploegenachtervolging en Teamsprint.

Om zo veel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor het wedstrijdenschaatsen staat deze wedstrijd open voor schaatsers zonder wedstrijdabonnement en zelfs zonder wedstrijdlicentie (via een KNSB-daglicentie).

Teams rijden zowel een Ploegenachtervolging als een Teamsprint. Eventueel kunnen teams bij inschrijving aangeven enkel de Ploegenachtervolging of enkel de Teamsprint te willen rijden. In dat geval kunnen teams naar wens 1 of 2 keer op dit onderdeel starten.

Verder informatie, het aantal ronden per categorie en de regels rondom de wedstrijden en voor de teamsamenstellingen zijn te vinden in deze uitnodiging (in PDF).

Formeer met je trainingsgroep dus een team van 3 of 4 schaatsers en schrijf je in!

Zoals bij alle wedstrijden gaat dit allereerst via inschrijven.schaatsen.nl, waar iedere rijder zich individueel in dient te schrijven. Stuur daarna als team één e-mail naar vantage@neuraij.nl met daarin jullie namen plus teamnaam plus gewenste onderdelen. Dit kan tot en met zaterdag 17 december.

Succes met de voorbereiding en tot 18 december!!

KNSB Baancommissie Eindhoven