Marathonwedstrijden
Voor Marathon informatie kun je, je wenden tot Broer van Smeden .

Algemeen

Op de Ireen Wüst ijsbaan worden marathonwedstrijden gereden, te verdelen in de volgende categorieën.
  • Marathonwedstrijd: Deelname staat open voor abonnementshouders met wedstrijdlicentie Gewest Noord-Brabant-Limburg-Zeeland in de klassen jeugd (pupillen en junioren C), senioren (klassen C1, C2, Dames en Masters 1 en 2).
    Niet Abonnementshouders kunnen maximaal 2 keer bijschrijven tegen betaling van het incidentele gast tarief.
    Jeugdleden van IJsclub Tilburgen en De Vennen met een KBT wedstrijdlicentie kunnen voor de baancompetitie inschrijven bij hun eigen ijsclub en kunnen alle 3 wedstrijden meedoen voor €5,-. Tevens kun je dan ook meedoen aan het gewestelijk kampioenschap in Breda. Betalling en aanmelding via de betreffende ijsclubs.
Voor de volledige gewestelijke Marathonkalender en uitslagen, Zie de wedstrijdkalender Marathon op de knsbzuid site.

Helaas heeft de KNSB besloten om dit seizoen geen landelijke wedstrijd aan Tilburg to te wijzen. We gaan er hard aan werken om dit voor het seizoen 2021-2022 wel weer te realiserenDe marathon baanwedstrijden zijn onderdeel van de regiocompetitie Zuid over de banen Breda, Tilburg, Eindhoven.

Aanmelden
Deelname aan de Marathonwedstrijden kan door inschrijven op schaatsen.nl, de juiste wedstrijd vind je via de wedstrijdkalender via de link: "Inschrijven".
De inschrijving voor de marathon sluit 4 uur voor aanvang van de eerste de wedstrijd (in praktijk 14:30), hierna is inschrijving is niet meer mogelijk.
* Tijden in wedstrijdkalender voor de marathon zijn richttijden.

Afmelden
Afmelden voor de marathonwedstrijd kan alleen geschieden via de afmeld link in je ontvangen KNSB mail bevestiging tot half uur voor aanvang van de eerste de wedstrijd (in praktijk 18:00).

Uitslagen
In verband met de corona protocollen, gaan wij dit seizoen de uitslagen niet ophangen, maar zo snel mogelijk publiceren via de Sportity app. Via deze app houden we jullie ook op de hoogte van de laatste wijzigingen. De inlog code TILMxx zal bij de inschrijf pagina worden aangegeven. Via deze app proberen we ook de laatste ontwikkelingen voor wat betreft corona maatregelen met jullie te delen.

Protesten
In verband met de corona protocollen, is het niet mogelijk om protesten in te dienen in de jury ruimte. Hiervoor maken we een WhatsApp groep beschikbaar. Via de WhatsApp kun je protesten of andere vragen en opmerkingen aan de jury bekend maken.

GTC Marathon Noord-Brabant, Limburg en Zeeland informeert de gewestelijke rijders met een compleet vernieuwd marathon informatie boekje. Dit boekje komt alleen digitaal beschikbaar. Zie Gewestelijke marathon informatie.
Alles wat men dient te weten over het marathonschaatsen in het zuiden is hier in vermeld.
design: san de man , coding: web-oplosser