update | Baancommissie Tilburg
26 November Trainingswedstrijd LB
2/3 December Vierkamp EHV/TIL
09 December Marathonavond
10 December Trainingswedstrijd LB
vacature | Vrijwilligers
BC-TB is dringend op zoek naar een Secretaris m/v, bent u dat. Neem z.s.m contact op met ons Secretariaat
Welkom

Welkom op de site van de Baancommissie Tilburg.

Op deze pagina's presenteren wij u alle informatie met betrekking tot het
wedstrijdschaatsen op de Ireen Wüst baan te Tilburg.

Beste schaatsliefhebbers,

Het schaatsseizoen 2017-2018 is begonnen.

Het wordt in Tilburg een extra lang seizoen aangezien de ijsbaan twee weken later sluit dan gebruikelijk. Reserveert u alvast 17 februari 2018 in uw agenda: we organiseren dan overdag het Nederlands Kampioenschap Marathon voor alle jeugdrijders en aansluitend ´s avonds nog de jaarlijkse marathon voor alle landelijke toppers bij de senioren. Dit belooft drukte, spanning, strijd, winnaars, …

Voor de rest het gebruikelijke programma variërend van kennismakingswedstrijden, regiomarathons, reguliere langebaanwedstrijden, gewestelijke kampioenschappen en de Braga-sprintcup.
We eindigen het seizoen in het voorlaatste weekend, naast de laatste reguliere langebaanwedstrijd, met de baancompetitiewedstrijd voor de pupillen A, junioren C en B uit ons hele gewest. En uiteraard, het hoogtepunt voor velen van u, de clubkampioenschappen op de sluitingsdag zelf.

Denk aan het tijdig verlengen van je licentie en de aanschaf van een wedstrijdabonnement.
Het TB-Wedstrijdabonnement voor Gewestelijke rijders/sters loopt via uw vereniging, de buiten gewestelijke rijders/sters kunnen hiervoor contact opnemen met ons secretariaat.

De organisatie van de landelijke-, gewestelijke- en club wedstrijden op de Ireen Wüst IJsbaan vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van de Baancommisie Tilburg (BC-TB). Dit gebeurt met samenwerking van vele vrijwilligers van de hardrijverenigingen rond Tilburg en vrijwilligers die schaatsen gewoon een mooie sport vinden en een bijdrage willen leveren. Heeft u interesse, informatie hierover kunt u vinden in ons menu Vrijwilligers.

We hopen u weer in grote getale op of langs de Ireen Wüst IJsbaan terug te zien.

Voor meer informatie over de baancommissie kunt u zich wenden tot het secretariaat van de BC-TB. (zie Organisatie).

design: san de man , coding: web-oplosser