KNSB-Nieuws Maart


Dit is een overzicht van het laatste nieuws van de KNSB uit de Nieuwsbrief van maart.

Zelf aanmelden voor deze nieuwsbrief kan via knsb.nl/nieuwsbrief.

 

WK Inline-Skaten & Freestyle-Skaten in Nederland

De provincie Gelderland rolt de rode loper uit van zondag 1 tot en met zondag 8 juli voor dit dubbel WK. Heerde wordt het speelveld van de baanonderdelen (1-3 juli) en in het centrum van Arnhem worden de wegonderdelen (5-8 juli) en Freestyle-onderdelen (5-8 juli) georganiseerd. Meer info: schaatsen.nl/wk-inlineskaten

 

Inventarisatie KNSB-Opleidingen 2018-2019

De komende periode wil de KNSB graag in kaart brengen welke wensen en behoeften er zijn met betrekking tot opleidingen bij verenigingen, baancommissies, Gewesten en andere betrokken partijen. Door het invullen van het inventarisatieformulier voor 1 mei 2018 kunt u uw wensen en behoeften aan ons doorgeven. Lees verder

 

Bereid je voor op de nieuwe privacywetgeving met het AVG-stappenplan

Het komt steeds dichterbij en het is verstandig er nu mee aan de slag te gaan: de nieuwe privacywet. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Het speciale stappenplan helpt clubs te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Lees verder

 

Jurylid Aart Blok zegt kunstrijden vaarwel

Bij de Kunstrij-Finales in Den Bosch heeft jarenlang jurylid Aart Blok na 32 jaar afscheid genomen van de sport. Na zijn actieve loopbaan als soloschaatser zette hij zich met name in voor het synchroon schaatsen. De aanwezige teams bedankten hem met een luidkeels “Aartje bedankt!” Lees verder

 

Schaatsers van het jaar bekroond op Ard Schenk Gala

In The Harbour Club in Amsterdam zijn de grote winnaars van afgelopen schaatsseizoen geëerd met de Ard Schenk Awards (langebaan) en de Peter van der Velde Bokaal (shorttrack). Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting, Kjeld Nuis en Jorien ter Mors waren allen aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen. Daarnaast werd Joy Beune geëerd voor haar prestaties op het WK Junioren.

 

Hoe zet KNSB vrijwilligers in hun kracht?

De KNSB wil een nieuwe impuls geven aan het werven, opleiden en binden van vrijwilligers. Een plan daartoe is afgelopen donderdag gepresenteerd aan de Ledenraad, die in Utrecht voor de 25ste keer bijeenkwam. In dat beraad gaf directeur-bestuurder Piet Geurts ook een update van de financiële situatie van de bond. Lees verder

 

Vacature: stagiair IJSTIJD!

Ben jij een enthousiaste en betrokken student, servicegericht en flexibel? En wil jij meewerken aan een project met 70 tijdelijke ijsbanen door heel Nederland? De KNSB is op zoek naar jou! Lees verder